Referenties

Referenties

Uiteraard zijn onze trainers in het bezit van alle benodigde diploma’s en hebben zij meerdere jaren ervaring in de sport en fitnessbranche en als personal trainer.

Tevreden klanten gingen u voor en ook u kunt nu gebruikmaken van de persoonlijke trainingen van PT Kennemerland!

Hieronder volgt een overzicht van reacties die wij van klanten hebben ontvangen.

Riet (56 ): “Eind vorig jaar in een dip geen zin meer om te sporten. Na een intake gesprek was het al snel duidelijk dit was wel iets voor mij. Ik ga voor een betere conditie. Een keer in de week een uur sporten heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik daarnaast nog drie keer in de week fiets op de hometrainer. De begeleiding van Jan bevalt mij erg goed, maar zeg niet ”dat viel wel mee deze oefening” want dan komt er wel een gewichtje bij. Het uur is zo voorbij en ik ga met een voldaan gevoel naar huis.”

Xander (43): “Sinds ik een personal trainer heb (ruim 1 jaar) merk ik dat ik veel meer energie heb in het dagelijks leven. Door de flexibele tijden sport ik regelmatig. Bovendien houdt Arjan de trainingen met de nodige dosis humor en creativiteit afwisselend en gezellig.”

Karin (59): “Ouder worden is iets wat je niet tegenhoudt. Wel kun je de “ongemakken” beperken door soepel te blijven en aan de conditie te werken. Dat zijn dan ook mijn doelen. Niels speelt hier perfect op in met een gevarieerd trainingsprogramma. Als (fanatieke) fietser van 59 jaar is mijn conditie niet slecht. Niels begeleidt me in mijn spierversterkende fitnesstrainingen. Zo kom ik (steeds meer) in vorm en sterk ik mijn spieren aan.”

Peter (35): “Als ondernemer heb ik vaak een druk en hectisch leven. Door op afspraak te trainen dwing ik mijzelf te sporten. Samen met Jan sport ik 2 keer per week buiten vanuit mijn huis in Zandvoort. In het begin met lichte tegenzin, maar na verloop van tijd met steeds meer enthousiasme. Jan houdt de trainingen leuk en afwisselend. Ben nu al 8 kilo kwijt in 3 maanden zonder echt te diëten. Ik krijg echt inzicht in beweging en (gezonde) voeding. Kan het iedere (drukke) ondernemer aanraden. Gewoon doen!”

Jacqueline (39): “Als moeder van twee kinderen is het lastig tijd te maken om te sporten. Ideaal voor mij is dus de training aan huis met Arjan! De kinderen naar school en ik ga sporten. Soms binnen met behulp van de Kettlebell, of wat de trainer meeneemt en met mijn eigen fitnessapparatuur (hometrainer en crosstrainer). Als het droog is sporten we buiten. Het leukste vind ik de ‘bootcamptrainingen’! Zo blijf ik “in shape”, en het is nog leuk en gezellig ook. Tot snel!”

Maureen (26): “ Al tijden ben ik in “gevecht” met mijn gewicht. Ik jojo al jaren tot ik startte met trainen bij Jan. De combinatie van training en voeding werkt voor mij. Ik ben nu 18 maanden bezig en blijf dankzij Jan gemotiveerd. Ervaar meer energie en ben 36 kilo afgevallen. We begonnen met fietsen, wandelen en spierversterkende oefeningen. Inmiddels zijn mijn spieren sterk genoeg en sporten we in de Waterleidingduinen. Heerlijk buiten.

Jan ( 48 ) Wel willen maar niet weten waar te beginnen, dat was mijn motivatie om met een Personal Trainer aan de slag te gaan. Ik speel graag golf en tennis maar ben behoorlijk blessuregevoelig. Door mijn spieren in, met name mijn buik, benen en onderrug te versterken voel ik mij weer zeker in mijn sportieve hobby’s. Ook mijn voeding is met doeltreffende tips en een persoonlijk voedingsschema zo verbeterd dat ik meer energie ervaar. Dit merk ik met name doordat ik fitter opsta in de ochtend en qua sport, privé en werk meer aankan! Top.

Gratis intake

Vul het onderstaand formulier in om u in te schrijven voor een gratis intake!

Uw Naam (Verplicht)

Uw Email (Verplicht)

Uw telefoonnummer Verplicht

Uw Bericht